KJØPSVILKÅR

Takk for at du handler hos oss i Fighter Sport AS. Her får du rask levering, 30 dager full returrett og god kundeservice. Vi gjør vårt ytterste for at du skal være fornøyd. 
Når du handler eller reserverer en vare hos oss godtar du samtidig kjøpsvilkårene.

 

Klarna Faktura/ Delbetal med Klarna Konto

For en trygg og sikker betaling bruker Fighter.no Klarna Faktura. Når du betaler via Klarna handler du trygt og enkelt. Ved bestilling kan du velge å betale med kort eller faktura.

I samarbeid med Klarna AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Klarna som betalingsmåte sendes faktura samme dag som varene sendes fra vårt lager. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.

Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Når du har fått fakturaen kan du velge å del- betale opp til 24 måneder. Ved delbetaling tilkommer den rentesatsen Klarna har satt. Du anbefales derfor å sjekke Klarna sine vilkår og rentesatser før avtale inngås.

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Klarna se linkene nedenfor:

Vilkår ved bruk av Klarna Faktura

Vilkår ved delbetaling med Klarna Konto

For informasjon om tilbakebetaling, se under punkt 10 om angrerett.

Vi lagrer aldri din kortinformasjon og all informasjon blir sendt kryptert via sikre servere. Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. For spørsmål gjeldene Klarna ta kontakt med deres kundeservice på telefon: 21 01 89 91.

Levering

Alle bestillinger leveres med posten og blir sendt fra vårt lager i Oslo 1-3 dager etter at ordrebekreftelsen er mottatt. Vi sender kun til bostedsadresser i Norge.
Bestilinger lagt inn i helg og på helligdager, behandles førstkommende virkedag.

Priser og frakt

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva.
Vi tar forbehold om prisendringer som resultat av prisendringer fra vår leverandør.
Vi tar også forbehold om feil i prisen som skyldes feil på siden.
Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel.

Hos Fighter Sport har vi faste satser for frakt.

0-10 kg 99,-

10-20 kg 299,-

20-30 kg 499,-

30-35 kg 599,-

Ved bestilling av matter kan det tilkomme ekstra frakt ved stort antall. Kunde vil bli kontaktet i disse tilfeller.

Fri frakt over 3000,- gjelder kun totalvekt under 10 kg.

Endring av en ordre 

Har du lagt inn en feil i ordren eller ønsker å gjøre andre endringer kan du sende en epost til ordre@fighter.no. Vi hjelper deg med å få det riktig.

Angrerett og Retur

Hos Fighter Sport har du 30 dagers returett. Angrerettskjema finner du her. Hvis du ønsker å returnere varer til oss er det viktig at du fyller ut angrerett-skjemaet og sørger for skikkelig emballasje.

Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand. Varer som returneres skal ikke sendes i oppkrav til oss.
Ved bruk av angrerett refunderer vi pengene innen 14 dager etter at vi har mottatt varene. Kanselleres ordren før vi har utsendt varene fører vi pengene tilbake til din konto.

Personsikkerhet
www.fighter.no lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss. Vi som forhandlere er ansvarlige for transaksjoner som går gjennom nettsiden.

Til slutt
Er det noe du ikke fikk svar på her, eller har du andre spørsmål vedrørende kjøpsbetingelsene?
Ta kontakt og send en e-post til ordre@fighter.no. Vi hjelper deg gjerne.